Bezorgen

Levertijd

Houdt rekening met een levertijd van 5 werkdagen nadat je je order geplaatst hebt. Dit geldt zowel voor orders die verzonden moet worden als orders die bij ons opgehaald worden. 

Wordt je bestelling via pakketdienst (PostNL) geleverd, dan heb je meestal de order de volgende werkdag na dag van verzending in huis. Wordt je bestelling via palletvervoerder (Quicargo) geleverd, houdt dan rekening met minstens 2 werkdagen na datum van verzending. Deze levertijden zijn alleen geldig voor zendingen binnen Nederland.

Tijdens de decembermaand kunnen onze vervoerders niet garanderen de volgende dag te leveren en kunnen levertijden uitlopen.

Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons af te halen aan de Jaargetijdenweg 38 in Enschede. Kies hiervoor de bezorgmethode "Ophalen" bij de checkout. 

Levertijd van boxen met versproducten

In een deel van onze gift boxes werken wij met versproducten. Deze worden op maat voor jou gemaakt door onze leveranciers. Wij willen graag versheid garanderen en hierdoor kan het soms zijn dat het iets langer duurt voordat we je order kunnen versturen. We houden je in ieder geval op de hoogte mocht de aangegeven leverdatum niet haalbaar zijn.

Levertijd van boxen met gepersonaliseerde bloeikaarten

Het is mogelijk om een gepersonaliseerde bloeikaart toe te voegen aan de gift boxes. Hiervoor werken wij met een externe leverancier, die de kaart voor je op maat maakt. Er zijn 3 opties:

De levertijden van de boxen zijn 5 werkdagen, bij een eigen ontwerp is dit afhankelijk van de snelheid van het ontwerpproces.

Bezorgkosten

Het is mogelijk dat er bezorgkosten worden berekend. Bij de check out zie je een totaaloverzicht. De bezorgkosten zijn hier al in opgenomen. Het ophalen van je bestelling bij ons is gratis.

Bezorgkosten voor zendingen naar 1 adres binnen Nederland:

Gewicht Soort Prijs excl. btw
0 - 1 KG   Brievenbuspakketje  € 3,39  
1- 20 KG   Pakketdienst € 6,10
20 - 40 KG  Pakketdienst € 12,20
40KG of meer  Palletvervoerder   € 50,00

Je betaald geen verzendkosten indien het orderbedrag excl. btw en minus kortingen hoger is dan € 250 en de zending naar 1 adres binnen Nederland is.

Bezorgkosten voor zendingen naar meerdere (thuis)adressen binnen Nederland:

Gewicht  Soort Prijs excl. btw
0 - 1 KG   Brievenbuspakketje  € 3,39 per adres
1- 10 KG   Pakketdienst € 6,10 per adres

 

Zendingen naar meerdere (thuis)adressen binnen Nederland

Wij kunnen onze gift boxes en brievenbuspakketjes ook op meerdere (thuis)adressen binnen Nederland laten bezorgen. De tarieven zijn hierboven te vinden.

Het aanvragen van zendingen naar meerdere adressen is makkelijk; voeg dit artikel voor een brievenbuspakketje of dit artikel voor een gift box aan je order toe. Voor verzending naar meerdere adressen hebben wij aanvullende informatie, zoals het adressenbestand, nodig. Na het bevestigen van de order nemen wij contact met je op voor deze aanvullende informatie.

Heb je nog vragen over verzending naar meerdere adressen? Of wil je een deel van je order naar 1 adres sturen en het andere deel naar thuisadressen? Neem dan contact met ons op via hello@tiamo-seasongifts.com. Wij helpen je graag!

Bezorgingen buiten Nederland

Het is ook mogelijk om buiten Nederland te bezorgen, hiervoor berekenen wij verzendkosten op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.