Onze Missie

Why

Iemand een cadeau geven doen we graag; we vinden het leuk en het geeft de ander (meestal!) een goed gevoel. Maar vaak denken we niet na bij de gevolgen van wat we kopen. Waar en hoe wordt het geproduceerd? Zijn er verantwoorde materialen gebruikt? Is dit een product dat gebruikt zal worden of staat het te verstoffen in de kast? Kortom: wat is het effect van mijn aankoop? De klimaatcrisis wordt groter en ons huidige koopgedrag draagt niet bij aan een oplossing, het laat zelfs een grote stempel achter op ons ecosysteem.

Altijd duurzaam kopen is in deze tijd zeker niet makkelijk, vooral niet door het grote aanbod aan niet-duurzame en goedkope producten. Wij willen het makkelijker voor je maken om jouw koopgedrag te verduurzamen en door middel van je zakelijke geschenken een inspiratie te kunnen zijn voor anderen.

How

Ons doel is om mensen bewust te maken van duurzame keuzes en mogelijkheden, door duurzame producten toegankelijker en aantrekkelijker te maken. Wij werken alleen met producten waar we achter staan, leggen uit waarom we hier achter staan en delen onze kennis met je.

Omdat we ons realiseren dat praktijkgerichte voorbeelden nog beter doen inspireren, communiceren we open en actief over onze eigen initiatieven om de wereld een stukje beter te maken.

What

Wij verkopen gift boxes en geschenken samengesteld uit duurzame producten aan bedrijven, van klein tot groot en het hele jaar door. Onze gift boxes en geschenken zijn leuk als cadeau, kerstpakket of relatiegeschenk. De boodschap die je meegeeft is dat jij een betere wereld door wilt geven aan de volgende generatie.