Over Ons

2005

Het is 2005. Twee dames, Tineke en Monique, komen op het idee om een bedrijf in kerstpakketten en relatiegeschenken te starten: TiaMo Seasongifts. De dames zetten persoonlijke aandacht en het op maat samenstellen van geschenken centraal, en dat werkt! Wie had ooit durven dromen dat het zo'n succes zou worden. In eerste instantie opereren Tineke en Monique vanuit huis, maar dankzij hun unieke werkwijze blijkt al snel dat ze moeten verhuizen naar een kantoor met showroom. Ze vestigen zich in Emmen.

2018

TiaMo Seasongifts groeit over de jaren heen uit tot een begrip in regio Emmen. Ongekend flexibel en mensen écht blij maken met een persoonlijk geschenk. Veel tevreden klanten en waar het bedrijf ooit als hobby begon, is het hier in 2018 eigenlijk al te groot voor geworden. Ondanks dat de dames met veel schik en plezier het bedrijf runnen, wordt het tijd voor een nieuwe generatie. Tineke en Monique doen afstand van TiaMo Seasongifts en dragen het stokje aan een nieuwe opvolgster; Chris.

2021

Voor Chris was het vanaf het begin duidelijk: deze business moet duurzamer. Maar dat bleek niet zo makkelijk in de praktijk. Ongezonde etenswaren en goedkope, vervuilende producten voeren in 2021 nog steeds de boventoon binnen de kerstpakkettenbranche. Na drie jaar zoekende te zijn geweest krijgt Chris ineens een ingeving; het businessmodel moet om. In de twee weken erna volgen goede gesprekken en wordt het nieuwe businessplan gevormd. Het is officieel: TiaMo Seasongifts gaat duurzame gift boxes online verkopen!

Een duurzaam assortiment wordt samengesteld, er wordt geïnvesteerd in duurzame verpakkingen en met een enthousiast team wordt er een nieuwe webshop gebouwd. Vijf maanden later is het dan zover; de nieuwe webshop gaat live! Maar dat is niet de enige verandering. Ook wordt er besloten dichterbij huis te gaan werken en in augustus is het inpakgedeelte van het bedrijf dan ook verhuisd naar de Jaargetijdenweg in Enschede. De showroom in Emmen is dit jaar nog wel geopend voor het uitzoeken voor kerstpakketten, maar zal eind 2021 gaan sluiten zodat er een maximale focus gelegd kan worden op het nieuwe, duurzame TiaMo Seasongifts.