Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is een Earth Friendly Gift Box?

Een Earth Friendly Gift Box is een geschenkdoos samengesteld uit duurzame en verantwoorde producten. Onze gift boxes zijn leuk als cadeau, kerstpakket of relatiegeschenk. De boodschap die je meegeeft is dat jij een betere wereld door wilt geven aan de volgende generatie.

Wij richten ons op de B2B markt omdat wij geloven dat zakelijke geschenken een mooie inspiratie kunnen zijn voor anderen.

Wat is een proefpakket?

Een proefpakket is hetzelfde als een gift box, alleen bestel je er eentje specifiek voor jou zodat je de gift box en haar inhoud eerst kan zien, ervaren en proeven voordat je eventueel een grotere bestelling plaatst. Hier lees je meer over de proefpakketten.  

Ik ben zelf producent van duurzame producten en wil graag kennis maken. Kan dat? 

Leuk! Wij komen graag in contact met duurzame enthousiastelingen. Stuur even een mailtje naar hello@tiamo-seasongifts.com en dan hoor je van ons!

Betaling

Wanneer en hoe moet ik de bestelling betalen?

Betalen in onze webshop kan op drie manieren; iDeal, Paypal en op factuur.

Via iDeal en Paypal betaal je direct voor je bestelling. Op factuur betalen is enkel mogelijk voor terugkerende klanten, waar wij goedkeuring voor hebben gegeven om achteraf via factuur te betalen. In dit geval ontvang je na verzending van ons een factuur, die uiterlijk binnen 14 dagen voldaan moet worden.

Wil je op factuur betalen maar ben je een nieuwe klant? Dan zal de factuur voorafgaand aan de levering betaald moeten worden. 

Klik hier voor meer informatie over betalingen.

Bestellen

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen kan makkelijk en snel via onze webshop. Selecteer je gift box en het aantal naar keuze en kies een leverdatum. Vervolgens maak je een account bij ons aan door middel van het invullen van je naam, BTW-nummer, e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. In je winkelmandje vul je vervolgens de adresgegevens in en kies je de manier van betaling.

Nadat wij je bestelling hebben ontvangen krijg je een orderbevestiging en factuur per e-mail. Als je bestelling aan onze transporteur meegegeven is ontvang je tevens een verzendbevestiging met eventueel een track en trace code. Kom je er niet helemaal uit of heb je speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Zijn alle bedragen van de gift boxen in- of exclusief BTW?

De bedragen op onze website zijn exclusief BTW.

Kan ik als particulier een gift box bestellen?

Als particulier kan je gift boxen bestellen via onze andere webshop

Ik vind de inhoud van twee verschillende gift boxen leuk. Kan ik de inhoud combineren/samenvoegen tot één?

Wij zijn flexibel en vaak is dit wel mogelijk. Mail ons even met je verzoek en dan komen we er zo snel mogelijk bij je op terug.

Kan onze kaart of brief van de directie in de gift box worden verpakt?

Ja, bij een minimale afname van 50 dezelfde gift boxen. De kaart of brief ontvangen wij graag uiterlijk 3 weken voor de gewenste afleverdatum. 

Bezorgen

Wanneer wordt mijn gift box bezorgd?

Houdt rekening met een levertijd van 5 werkdagen nadat je je order geplaatst hebt. Het is tevens mogelijk om bij het bestellen een gewenste afleverdatum van de gift boxen in te vullen. Op de factuur staat de datum van aflevering gemeld. Mocht de gewenste afleverdatum niet haalbaar zijn, dan nemen wij contact met je op.

Bestellingen die via pakketdienst (PostNL) worden geleverd kun je volgen d.m.v. de track en trace code. Deze ontvang je per e-mail, na verzending van je bestelling.

Voor bestellingen die met onze palletvervoerders geleverd worden kunnen wij helaas geen tijden van aflevering doorgeven en kan er niet in het weekend geleverd worden. 

Tip: Zet de afleverdatum niet te kort voor de datum waarop je de gift boxen uit wilt delen. Dit voorkomt onnodige stress wanneer aflevering eventueel vertraagd. 

Klik hier voor meer informatie over bezorgen.